U bezoekt momenteel een "verouderde" website, kijk voor het actuele aanbod op Madeko.nl

Madeko Rental

Huur een complete werkplek van topkwaliteit!

Het huren van kantoormeubilair biedt een groot aantal voordelen voor u en uw bedrijf. Zo kan het kantoor binnen 24 uur compleet zijn ingericht. Deze inboedel staat niet op de balans en is dan ook direct fiscaal aftrekbaar. Het huurcontract kan op ieder gewenst moment worden aangepast of, zonder boete, worden beëindigd. Dat is ideaal als de huurtermijn van tevoren niet bekend is.

 

Wanneer uw bedrijf is getroffen door brand, water- of rookschade, kunt u de draad snel weer oppakken op een alternatieve locatie met tijdelijk meubilair van Madeko Rental. Ook voor de huisvesting kan Madeko u van dienst zijn. Wij hebben enkele calamiteitsgebouwen in beheer die u voor korte of langere periode kunt huren. 

 
Alle kantoormeubilair merken onder één dak

Madeko levert kantoormeubilair van topmerken, zoals: Herman Miller, Ahrend, Lensvelt, Aspa, Comforto, Axia BMA, Gispen en vele andere bekende A-merken. Al onze producten voldoen aan de ARBO-, NEN-, en EN-normen. Indien gewenst, kunnen wij producten opnieuw stofferen of voorzien van een ander topblad zodat de stoel of het bureau beter past binnen uw interieur. Omdat wij alles in eigen beheer uitvoeren, zijn wij flexibel in de mogelijkheden en de levering. Meer hierover vindt u onder 'bezorging'.

 
Optimale flexibiliteit

Overeengekomen bedragen zijn per maand, ongeacht de duur van de huurtermijn. Tussentijds wijzigen of opzeggen is mogelijk.Eventuele transportkosten zullen hiervoor in rekening worden gebracht.

© 2014 - Madeko Office Solution | Algemene Voorwaarden