U bezoekt momenteel een "verouderde" website, kijk voor het actuele aanbod op Madeko.nl

Veel gestelde vragen

 

- Algemeen

Ik heb tijdelijk een extra grote vergadertafel nodig. Kan ik deze ook bij Madeko huren?

Jazeker, ook als u slechts één product wilt huren, bent u bij ons van harte welkom.

- Offerte

Ik heb 10 complete werkplekken gehuurd van Madeko Rental. Twee zijn er overbodig geworden. Kunnen deze weer worden opgehaald?

Bij Madeko kunt u eenvoudig tussentijds het contract wijzigen. Wij passen het maandtarief voor u aan en brengen verder geen kosten in rekening. Eventuele transportkosten worden overigens wel in rekening gebracht. Zie hiervoor het kopje 'bezorging'.

- Bezorgen

Ik wil een werkplek inrichten in een kantoorgebouw in Amsterdam, op de 2e etage. Wat kost het me om de spullen te laten bezorgen?

Omdat iedere situatie anders is, maken wij graag een offerte op maat voor u. Wij kijken dan naar de rij-afstand en de situatie ter plekke. De transportkosten staan overigens los van de huurkosten. Indien u het vervoer zelf wilt regelen, is dat natuurlijk mogelijk.

- Bestellen

Hoe kan ik mijn bestelling doorgeven?

U kunt uw bestelling zowel telefonisch als via internet doorgeven. Op deze site kunt u zich registreren als nieuwe klant. Hiervoor gaat u naar de knop 'inloggen'. Nadat alle gegevens zijn ingevuld, ontvangt u een mail met uw inloggegevens. Hierna kunt u uw bestelling plaatsen. Bij een eventuele volgende bestelling kunt u weer inloggen met dezelfde gegevens. Bewaar de mail met inloggegevens daarom goed.

Ik heb een groot aantal stoelen nodig voor een congres. Betaal ik toch de prijs op de site?

Voor grotere aantallen maken wij graag een offerte op maat. Bel of mail ons gerust voor meer informatie.

- Betalingen

Wat is het betalingstermijn voor Madeko Rental.

Betaling per maand vooraf, inclusief transport mits van toepassing.

 

© 2014 - Madeko Office Solution | Algemene Voorwaarden